Klanten beoordelen ons met een 9
Microsoft database experts
Pakketten op maat
Eerlijk, open en betrouwbaar

Werken bij SQLBrander.nl

Ben jij net zo gepassioneerd over databases als wij en heb jij een analytisch oog? Kom dan ons gezellige en informele team versterken! Ben jij klantgericht, secuur, proactief en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder.

Ben jij net zo gepassioneerd over databases als wij en heb jij een analytisch oog? Kom dan ons gezellige en informele team versterken! Ben jij klantgericht, secuur, proactief en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder.

Wat zoeken we in een nieuwe collega?

We zijn op zoek naar collega’s die zich graag willen onderdompelen in de wereld van Microsoft SQL Server en Azure Databases. Met jouw oog voor detail weet je altijd het allerbeste resultaat voor onze klanten te realiseren. Ook wil je jezelf continu blijven ontwikkelen, op persoonlijk én technisch vlak. Je neemt graag initiatief en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Werk je goed zelfstandig maar vergeet je je collega’s nooit? Dan zit je bij ons goed!

Wie wij zijn

SQLBrander.nl helpt organisaties met data-infrastructurele oplossingen op maat. Dat doen we met een klein, hecht en gezellig team. Elke dag zetten we ons in om onze klanten te helpen met het behalen van hun doelstellingen. We staan dan ook bekend om onze werkmentaliteit en de passie voor ons werk. Waar wij veel waarde aan hechten? Onze informele en gezellige werksfeer. Dus als we een keer iets langer door moeten voor een project, dan bestellen we daar spareribs of pizza bij en gaan we er samen tegenaan!

Ons kantoor is gevestigd aan de Andorraweg 8 te Aalsmeer. Er is hier voldoende parkeergelegenheid.

 

Contact

Kom jij binnenkort ons team versterken? Vul het sollicitatieformulier in of neem contact met ons op via vacature@sqlbrander.nl of +31 (0)6 1529 4662.

Solliciteer nu!

Vacature formulier

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Bestand kiezen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

We staan voor je klaar

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze organisatie? Neem dan contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

info@sqlbrander.nl
Vraag een checkup aan

Klanten beoordelen ons met een 9
19 Beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een
9

Matthijs
Na jaren zonder DBAs gewerkt te hebben, ervaar ik nu hoe het is om met ervaren DBAs te werken. Dit hadden we veel eerder moeten doen. SQL is een specialisme, en het blijkt maar weer dat je voor een echte specialist zelden goed terecht bent bij een meer generieke IT dienstverlener. SQL Brander beheert onze SQL database(servers); en helpt bij migraties en andere werkzaamheden.

Eric
Wij legden een software concept voor aan SQL Brander om mee te denken en werden positief verrast door de pragmatische en doortastende aanpak waarmee zij ons hielpen onze inzichten te verkrijgen.

“Wij stellen een pakket op maat samen die bij jouw bedrijf past”

Lees meer over deze case
Stel ons een vraag

Stel ons een vraag

Prodicom - onze IT-kennispartner

SQLBrander.nl is uw specialist voor SQL Server oplossingen. Maar om een totaalpakket te kunnen bieden, werken wij samen met de IT-kennispartner Prodicom. Samen met Prodicom kunnen wij u bijstaan in diverse projecten zoals, migraties naar de Cloud en upgrades naar nieuwere versies. Daarnaast kunnen wij gezamenlijk support & beheer bieden. Hierdoor kunt u zich richten op uw core business!

Lees meer
Prodicom - onze IT-kennispartner

Contact

SQLBrander.nl

Andorraweg 8
1432 DB Aalsmeer
Microsoft Silver partner