Klanten beoordelen ons met een 9
Microsoft database experts
Pakketten op maat
Eerlijk, open en betrouwbaar

Support en beheer

Met een database waar je als bedrijf iedere dag van afhankelijk bent, wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Met onze support en beheer zijn we deze problemen voor.

SQL SERVER SUPPORT EN BEHEER

Je wilt natuurlijk het liefst dat je database werkt en dat je er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Om daarvoor te zorgen, bieden wij support en beheer aan van jouw SQL Server omgeving & Azure SQL databases. De Microsoft SQL Server experts van SQLBrander.nl staan je bij bij het beheer en onderhoud van je omgeving.

Op de korte of lange termijn, remote of on premise: wij optimaliseren de database omgeving van jouw organisatie. We monitoren de database, detecteren proactief issues en zorgen onder andere voor index en backup management. Neem contact op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Samen onderzoeken we graag hoe we je kunnen bijstaan. We kijken hoe we naadloos kunnen aansluiten op de beheerprocessen en afspraken die binnen jouw organisatie bestaan. Wil je jouw team versterken met een database specialist? Support & beheer kan remote en on premise uitgevoerd worden.

Bekijk onze diensten

Vraag een checkup aan

Heb je een nieuwe omgeving ingericht? Of wil je weten hoe je jouw bestaande database servers inricht naar best practices? Vraag onze checkup aan! Hierin evalueren we de performance en betrouwbaarheid van jouw omgeving en rapporteren onze resultaten in een uitgebreid plan.
Checkup aanvragen

1. Checkup aanvragen

Vul snel en gemakkelijk jouw gegevens in en geef aan wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Controle van jouw omgeving op performance en betrouwbaarheid

2. Controle van jouw omgeving op performance en betrouwbaarheid

We komen bij je langs of kijken remote naar jouw omgeving om de checkup uit te voeren.
Advies met verbeterpunten

3. Advies met verbeterpunten

In ons rapport zie je precies wat we zijn tegengekomen en hoe jij dit zelf of met onze hulp kan optimaliseren.

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

We staan voor je klaar

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze organisatie? Neem dan contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

info@sqlbrander.nl
Vraag een checkup aan

Klanten beoordelen ons met een 9
19 Beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een
9

Matthijs
Na jaren zonder DBAs gewerkt te hebben, ervaar ik nu hoe het is om met ervaren DBAs te werken. Dit hadden we veel eerder moeten doen. SQL is een specialisme, en het blijkt maar weer dat je voor een echte specialist zelden goed terecht bent bij een meer generieke IT dienstverlener. SQL Brander beheert onze SQL database(servers); en helpt bij migraties en andere werkzaamheden.

Eric
Wij legden een software concept voor aan SQL Brander om mee te denken en werden positief verrast door de pragmatische en doortastende aanpak waarmee zij ons hielpen onze inzichten te verkrijgen.

“Wij stellen een pakket op maat samen die bij jouw bedrijf past”

Lees meer over deze case
Stel ons een vraag

Stel ons een vraag

Prodicom - onze IT-kennispartner

SQLBrander.nl is uw specialist voor SQL Server oplossingen. Maar om een totaalpakket te kunnen bieden, werken wij samen met de IT-kennispartner Prodicom. Samen met Prodicom kunnen wij u bijstaan in diverse projecten zoals, migraties naar de Cloud en upgrades naar nieuwere versies. Daarnaast kunnen wij gezamenlijk support & beheer bieden. Hierdoor kunt u zich richten op uw core business!

Lees meer
Prodicom - onze IT-kennispartner

Contact

SQLBrander.nl

Andorraweg 8
1432 DB Aalsmeer
Microsoft Silver partner