Klanten beoordelen ons met een 9
Microsoft database experts
Pakketten op maat
Eerlijk, open en betrouwbaar

SQL Server Licentie Review

Heb jij veel licentiekosten, omdat jouw omgeving uit een groot aantal SQL Server (virtuele) machines bestaat? Wij inventariseren waar licentievoordelen te behalen zijn. Zo helpen we jou om op je uitgaven te besparen.

SQL Server Licentie Review

In een omgeving waar meerdere SQL Server licenties actief zijn, zijn kosten vaak te verkleinen. Met onze dienst SQL Server Licentie Review helpen we jou graag om jouw besparingsopties in kaart te brengen.

Veel licentiekosten zijn te verminderen door je omgeving efficiënter in te delen. We inventariseren daarom hoe de omgeving er nu eruit ziet en voeren hier een analyse op uit. Op die manier zijn we in staat om jou bruikbaar en onderbouwd advies te geven.

Heb je zelf niet de mogelijkheid of de middelen om ons advies vervolgens te vertalen naar een efficiënt ontwerp voor jouw SQL servers? Maak dan gebruik van onze dienst SQL Server Design  of SQL Server Design Hoog Beschikbaar. Dan helpen wij je om een goed ingerichte omgeving te ontwerpen.

 

Bekijk hier onze diensten

Vraag een checkup aan

Heb je een nieuwe omgeving ingericht? Of wil je weten hoe je jouw bestaande database servers inricht naar best practices? Vraag onze checkup aan! Hierin evalueren we de performance en betrouwbaarheid van jouw omgeving en rapporteren onze resultaten in een uitgebreid plan.
Checkup aanvragen

1. Checkup aanvragen

Vul snel en gemakkelijk jouw gegevens in en geef aan wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Controle van jouw omgeving op performance en betrouwbaarheid

2. Controle van jouw omgeving op performance en betrouwbaarheid

We komen bij je langs of kijken remote naar jouw omgeving om de checkup uit te voeren.
Advies met verbeterpunten

3. Advies met verbeterpunten

In ons rapport zie je precies wat we zijn tegengekomen en hoe jij dit zelf of met onze hulp kan optimaliseren.

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

We staan voor je klaar

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze organisatie? Neem dan contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

info@sqlbrander.nl
Vraag een checkup aan

Klanten beoordelen ons met een 9
18 Beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een
9

Matthijs
Na jaren zonder DBAs gewerkt te hebben, ervaar ik nu hoe het is om met ervaren DBAs te werken. Dit hadden we veel eerder moeten doen. SQL is een specialisme, en het blijkt maar weer dat je voor een echte specialist zelden goed terecht bent bij een meer generieke IT dienstverlener. SQL Brander beheert onze SQL database(servers); en helpt bij migraties en andere werkzaamheden.

Eric
Wij legden een software concept voor aan SQL Brander om mee te denken en werden positief verrast door de pragmatische en doortastende aanpak waarmee zij ons hielpen onze inzichten te verkrijgen.

“Wij stellen een pakket op maat samen die bij jouw bedrijf past”

Lees meer over deze case
Stel ons een vraag

Stel ons een vraag

Prodicom - onze IT-kennispartner

SQLBrander.nl is uw specialist voor SQL Server oplossingen. Maar om een totaalpakket te kunnen bieden, werken wij samen met de IT-kennispartner Prodicom. Samen met Prodicom kunnen wij u bijstaan in diverse projecten zoals, migraties naar de Cloud en upgrades naar nieuwere versies. Daarnaast kunnen wij gezamenlijk support & beheer bieden. Hierdoor kunt u zich richten op uw core business!

Lees meer
Prodicom - onze IT-kennispartner

Contact

SQLBrander.nl

Andorraweg 8
1432 DB Aalsmeer
Microsoft Silver partner